din dor și pasiune
Despre noi

Misiunea Noastră

cu și despre industria ospitalității

cuJind este un proiect 100% românesc

...în spatele căruia se află dorul pentru mâncăruri străvechi, pasiunea pentru gastronomia modernă și dedicarea față de ceilalți colegi din industria ospitalității care se luptă să răzbească zi de zi în bucătării fierbinți, făcând mii de pași să servească sau inventând sute de rețete pe an pentru a celebra alimentele și băuturile autohtone sau atemporale, internaționale. De asemenea, este și despre cei de acasă care gătesc pentru comunități online sau doar pentru cei dragi, devenind cei mai iubiți dintre pământeni pentru înfometații după gusturi desăvârșite.

În plus, cuJind este despre micii producători, despre cei cărora le place să muncească pământul, despre cum îngrijesc ingredientele care, prin măiestria bucătarilor, vor deveni un preparat cu adevărat deosebit.

jind sn - 1 Dorință mare pentru ceva greu de obținut. 2 Poftă (de care îți lasă gura apă). 3 (Îlav) Cu ~ Cu ardoare. 4 (Îal) Plin de dorință. 5 (Îal) Cu dor.

cuJind este proiectul unui tânăr bucătar care nu vrea să lase garda jos.

Care nu vrea să facă doar lucrurile ușor de făcut.

Care vrea să obțină ceva greu de obținut, cu tot cu obstacole.

Care visează la mese întinse peste care se vorbește, se râde, se socializează, se fac planuri, se ivesc vise – în familie, între prieteni, între cunoscuți.

Care dorește cu ardoare să spui pe bune acel “Mulțumesc pentru masă.”

Dar nu este atât de mult despre el, ci despre ceilalți care îl inspiră și prin care dorește să inspire întreaga Românie, către o evoluție armonioasă, corectă, veritabilă.

În timp, dorim ca proiectul cuJind să nu fie doar despre un bucătar, ci despre bucătarii, somelierii, ospătarii, proprietarii de afaceri din industria HoReCa a României. Să nu fie doar despre obstacolele unui bucătar, ci despre ale unei comunități, prin care să trecem împreună, devenind tot mai faini și mai pregătiți pentru ceea ce evoluția industriei din țara noastră are nevoie.

Ne dorim să fim alături de toți cei care lucrează dar și cei care frecventează hotele, restaurante și cafenele, dar și de cei care furnizează pentru acestea, le promovează sau le susțin într-un fel anume activitatea.

cuJind este, în final, un proiect pentru omul pasionat de ce-i bun. La gust, dar și la suflet. Căci sufletul mâncării are nume de om, întotdeauna.

Avantajele noastre

Cu ce ne ocupăm de fapt

Abonează-te

Suntem neobosiți și ne place să venim mereu cu ceva nou. Dă click aici ca să primești emailuri gustoase de la noi.